3. memorijalno natjecanje u Savate – francuskom boksu “Jean-Michel Nicolier”

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček nazočio je 3. memorijalnom natjecanju u francuskom boksu „Jean-Michel Nicolier” koje se održalo u Sportskoj dvorani u Borovu Naselju.
Organizator turnira je Klub francuskog savate boksa „Jean-Michel Nicolier” iz Slavonskog Broda koji ovim memorijalnim natjecanjem želi odati dužno poštovanje prema francuskom državljaninu i vukovarskom branitelju Jean-Michel Nicolieru po kojemu njihov klub nosi ime. Želja im je da kroz natjecanje u francuskom boksu, dostojanstveno i primjereno odaju počast svim sudionicima obrane Vukovara, grada-simbola hrvatske slobode.
U ovome je natjecanju sudjelovale su ekipe iz Hrvatske i Mađarske, a turnir je svečano otvorio ministar branitelje Tomo Medved koji je natjecateljima rekao kako će Ministarstvo branitelja uvijek stajati iza projekata, akcija i manifestacija koje promiču vrijednosti Domovinskog rata.
Prije samoga natjecanja ministar branitelja Tomo Medved, gradonačelnik Ivan Penava, predstavnici Hrvatskog Savate Saveza , kluba organizatora i obitelji Nicolier položili su vijence na most Jeana Michela Nicoliera u Vukovaru.

Vijest preuzeta s web stranice Grada Vukovara http://www.vukovar.hr/vijesti/sve-vijesti/upravni-odjeli/287-upravni-odjel-za-drustvene-djelatnosti/11857-odrzano-3-memorijalno-natjecanje-u-francuskom-boksu-jean-michel-nicolier

20171111_114159 20171111_114300 20171111_114307