ANI ZLATA A HERMANI REKORDI U SAN MARINU

Po Kalendaru natjecanja Međunarodne dizačke federacije IWF u San Marinu je od 03.-06. listopada, održan XII. Mediteranski Kup u dizanju utega uz sudjelovanje natjecatelja iz 19 zemalja.

Odlukom Izbornika Hrvatske dizačke reprezentacije Boška Čavke u dresu sa državnim Grbom, nastupile su i dvije mlade Vukovarke, članice KDU „Vukovar“ Ana Crnjac i Hermana Dermiček, koje su u potpunosti opravdale poziv u reprezentaciju i dale svoj doprinos plasmanu Hrvatske na deveto mjesto.

ANA CRNJAC je nastupila u kategoriji +87 kg. i sa rezultatima od 66 kg. u trzaju, 85 kg. u izbačaju i 151 kg. u biatlonu, osvojila tri zlatna odličja a bilo je više nego ugodno slušati Hrvatsku himnu u San Marinu !

HERMANA DERMIČEK je nastupila u kategoriji do 71 kg. i sa rezultatom od 70 kg. u trzaju je bila peta a u izbačaju sa 81 kg. i biatlonu sa 151 kg., ostvarila je plasmane na šesto mjesto.

Tijekom natjecanja Hermana je šest puta pomjerala granice (svojih) državnih rekorda i to sa 69 i 70 kg. u trzaju za uzraste U17 i U20, u izbačaju sa 81 kg. za U17 i u biatlonu sa 151 kg. za uzrast U17.

Već 19.listopada Anu i Hermanu (uz ostale članove kluba) očekuje nastup u Sarajevu na Međunarodnom „Bosna“ Kupu, što će im biti kontrolno natjecanje pred odlazak u Bukurešt, gdje će od 21-25.listopada braniti boje Republike Hrvatske na Prvenstvu Europe za juniore.

san-ana-izbacaj-85 san-ana-krece-85 san-ana-nabacaj san-ana-t san-hermana-nabacaj-81 san-hermana-pocetni-i-81 san-hermana-skare-81 san-hermana-t-70 sanmarino