DIZANJE UTEGA „U SUSRET BOŽIĆU“- DEČKI PROTIV CURA

Mladi ali uspješni članovi Kluba dizača utega „Vukovar“ , održavanjem klupskog natjecanja „U SUSRET BOŽIĆU“ , zaključili suveoma uspješnu natjecateljsku sezonu i odlaze na zaslužen odmor do 3.sječnja 2019.g. Natjecali su se dečki protiv cura a pobijedili su dečki sa rezultatom od 623 boda, dok su djevojke ostvarile 585 bodova. Nakon održanog natjecanja a kako je i red u svakom ozbiljnom klubu, odličja su primili svi sudionici natjecanja, dok su peharima za ostvarene rezultate u godini koja je na izmaku, nagrađeni naši najuspješniji natjecatelji.

Pehare su primile naše Reprezentativke , državne prvakinje i rekorderke ,Hermana Dermiček i Ana Crnjac,  državne prvakinje i rekorderke Željka Miljković i Nataša Dermiček,  državni prvak i rekorder Nikola Todorović i naš najmlađi natjecatelj David Miljković.

Natjecatelji , treneri i uprava kluba, poželjeli su jedni drugima sretne predstojeće blagdane i pozivaju vukovarsku mladež, da nam se pridruži  3.sječnja 2019. Godine, kada krećemo sa pripremama za nove sportske uspjehe.

bo-ana-t bo-barby-t bo-david-i bo-david-v-i bo-hermana-t bo-mi-ozbiljni bo-mi-saljiva bo-nana-t bo-nikola-p bo-zeljka-t