MONIKA ZOVKO – VUKOVARSKA GIMNASTIČARKA ODLIČNA NA PRVENSTVU HRVATSKE

U Sisku je  16.6. održano Pojedinačno prvenstvo hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Našu regiju Istok u ženskoj sportskoj gimnastici predstavljale su Monika Zovko- mlađa kadetkinja GK Vukovar i Magdalena Krnjaković-juniorka GK Sokol iz Slavonskog Broda. Povijesni je to trenutak za oba gimnastička kluba. Vukovarski gimnastički klub je u ovom vrhunskom- A programu  predstavljala Martina Stojšić, kako na državnim, tako i na  međunarodnim natjecanjima. Nakon što je Marina prekinula svoju uspješnu natjecateljsku karijeru, vukovarska gimnastika više nije imala predstavnika u ovom programu.

Danas je Martina Stojšić trenerica Moniki Zovko i uspješno ju je pripremila za ovo veliko natjecanje. Monika je nastupila na dvije sprave i postigla vrlo zapažene rezultate: na preskoku je osvojila 7., a na tlu odlično 6. mjesto.

Moniki je ovo prvo natjecanje u ovom programu, a treneri vjeruju da će ih biti još. Uprava i treneri su zadovoljni postignutim rezultatima i ponosni što vukovarski gimnastički klub nastavlja sa pisanjem uspješne sportske povijesti grada, županije i regije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA