PRIJATELJSKI SUSRET VUKOVAR – SKOPJE

Prijateljski susret  GK Vukovar-Vukovar i KGS Partizan Orce Nikolov-Skopje gimnastičko je natjecanje u organizaciji gimnastičkog kluba Vukovar, koje je održano 26.5.2018.  Natjecanje se odvijalo u tri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Prvi cilj ovog susreta je ugodno druženje i zbližavanje, a tek nakon toga postizanje sportskih rezultata. Vukovarske gimnastičarke su krajem prošle godine na poziv gimnastičkog kluba, gostovale u Skopju. Gimnastička ekipa iz Skopja u našem gradu je boravila 25.-27.5. tako da je bilo prilike, osim natjecanja,  obići sam grad i znamenitosti, a zajedno sa domaćinima su bili dva dana u Osijeku i gledali finale svjetskog kupa u gimnastici

Rezultati natjecanja:

ML JUNIORKE

EKIPNO: 1.GK Vukovar (M Zovko, M Kell, M Stevanović, V Mrkonja, N Budim, M Grganić, L Ernjaković i L Skokić), 2. GKS Partizan Skopje (A Sandevska, S Deljanovska, Z Georgievska, N Dzaleva i I Miteva).

JUNIORKE

EKIPNO: 1. GK Vukovar (E Rendulić, M Poznanović, E Kalentić, N Velikić, E Vojtkiv i L Radoš) 2. GKS Partizan Skopje (J Nikolova, K Petkovska, D Naceva, N Trpkovska, I Dimitrievska)

SENIORKE 

EKIPNO: 1. KGS Partizan Skopje (I Jankoska, E Dimkovska, A Janevska, S Bojcovska, I Trpkovska) 2. GK Vukovar (V Kiralj, K Gužvić, I Čikanović,I Crnjac, T Ivanković)

Natjecanje i druženje proteklo je odlično i svi nestrpljivo očekuju ponovni susret , koji je u planu slijedeće godine u Skopju.

7d1_3954 7d1_3975 7d1_4000 7d1_4025