USPJEŠAN VIKEND ZA VUKOVARSKE GIMNASTIČARKE

U Valpovu je 25.11. održano gimnastičko natjecanje pod nazivom Turnir gradova Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. To je ekipno natjecanje  u apsolutnoj kategoriji po propozicijama juniorki C program, a svaki klub predstavlja jedna ekipa. Za ekipu vukovarskog gimnastičkog kluba netjecale su: Ivana Kiralj, Tena Ivanković, Kristina Gužvić, Monika Zovko, Ella Kalentić i  Ela Vojtkiv. Ekipa gimnastičkog kluba Vukovar bila je najuspješnija i osvojila je 1. mjesto.

U Belom Manastiru 26,11, održano je 3. kolo D programa. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u svim kategorijama u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Zbog bolesti i ozljeda nije bio trenutno najjači sastav ekipa, ali su sve natjecateljice dale svoj maksimum i odlični rezultati nisu izostali.

Kadetkinje: ekipno 1., Pojedinačno: 3.Lana Antunić, 4.Maja Nedić, 5.Tanja Turukalo, 8.Mia Lozančić, 12.Hana Antunić i 15.Ana Maras

Juniorke: ekipno 2., Pojedinačno:1.Melani Grganić, 4.Lana Ernjaković, 8.Dijana  Andrašević, 10.Sara Vukosavljević

Seniorke ekipno 1.,  Pojedinačno: 1.Gabrijela Dudić,  2.Marija Božić, 5.Andrijana  Božić i 9.Dora Čikanović

Nakon odrađenog natjecanja i proglašenja, uslijedilo je proglašenje Završnice D programa u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji za 2017. godinu

Kadtkinje ekipno 1., Pojedinačno: 1.Maja Nedić, 2.Tanja Turukalo i 3.Lana Antunić

Juniorke ekipno 2., Pojedinačno: 2.Melani Grganić

Senioeke  ekipno 1., Pojedinačno: 3.Marija Božić

Nakon ovog vikenda i ova dva natjecanja gimnastički klub Vukovar bogatiji je za ekipno 5 zlata i 2 srebra, pojedinačno: 2 zlata 1 srebro i 1 broncu.

1 2 3 4 5 6 8 10 11 12