VUKOVARSKE GIMNASTIČARKE OSVOJILE SREBRO I ZLATO U ŠIBENIKU

U nedjelju 29.9. u Šibeniku je održano natjecanje u sportskoj gimnastici pod nazivom Međunarodni turnir „Sv Mihovil“. Članice gimnastičkog kluba Vukovar su bile jedine predstavnice Vukovarsko-srijemske županije, a regiju Istok su uz vukovarke predstavljali i članovi GK Sokol iz Slavonskog Broda i GD Beli Manastir.  Natjecanje se odvijalo na visokoj razini, nastupio je veliki broj natjecateljica iz najuspješnijh klubova Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske i konkurencija je bila vrlo jaka u svim kategorijama. Bio je ovo prvi nastup u Šibeniku za Vukovarske gimnastičarke , a natjecale su se u kategoriji juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Članice GK Vukovar ostvarile su ove rezultate:   

Juniorke  ekipno 1. mjesto,   Pojedinačno: 4. Ella  Kalentić,  6. Nikolina Velikić, 7. Miljana Poznanović, 15. Maja Kell, 28. Ela Vojtkiv i 38. Aurora Ristović. Aurora je zbog ozljede nastupila samo na jednoj spravi.

Seniorke ekipno 2. Jesto,   Pojedinačno: 4. Vanja Kiralj,  7.Tena Ivanković, 8. Iva Čikanović  i 10. Ivana Crnjac

Ovaj puta nije bilo pojedinačnih medalja, za koje nam je nedostajalo malo sportske sreće, jer su  Ellu i Vanju od medalja dijelile jedna i jedna i pol desetinka. Bez obzira na sve, ovo je vrlo uspješno odrađeno natjecanje i u najboljem svjetlu, po prvi puta u Šibeniku, predstavljen GK Vukovar i ženska gimnastika našeg grada i županije.

1 2 8 9 10 11