ZAVRŠNA SVEČANOST ZA POLAZNIKE REKREATIVNIH PROGRAMA GIMNASTIČKOG KLUBA VUKOVAR

Kraj mjeseca svibnja i početak lipnja, u gimnastičkom klubu uvijek je rezerviran za članove rekreativnih grupa. U gimnastičkoj dvorani  pred brojnom publikom nastupili su svi članovi rekreativnih grupa, polaznici različitih rekreativnih programa.  Svečano polaganje se odvijalo u dva dana: prvi dan polaganja  svoje umijeće i sposobnosti pokazali su najmlađi polaznici, koji su polagali programe: Gimnastička igraonica i  Gimnastička početnica. Drugi dan polaganja je bio dan rezerviran za školarce polaznike programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike. Oba dana je bilo živo i veselo, a mali gimnastičari i gimnastičarke su pod vodstvom trenera, pred publikom i sudačkim komisijama pokazali što su naučili. Reakcije publike su pozitivne, a licencirane sutkinje su na kraju dale svoje ocjene.

Ukupno je 45 polaznika uspješno položilo rekreativne programe:  program „Gimnastička igraonica“ položilo 9  članova,  „Gimnastička igraonica-puzalica“ položio je 1 član,  program „Gimnastička početnica“ položilo je  19 članova, program „Gimnastička početnica  2“ položilo je 8 članova, program „Škole gimnastike“ položilo je 4 člana, program „Škole gimnastike 2“ položio je 1 član i program „Škola gimnastike 3“ položila su 3 člana  GK Vukovar.

Vukovarskim gimnastičkim rekreativcima  slijedi ljetni odmor, ali prije ljetnog odmora pred onima koji su bili najuspješniji stoji i gimnastičko natjecanje u Belom Manastiru 17.6.

Nastavak treninga rekreativnih grupa i upis novih članova biti će u rujnu s početkom nove školske godine.

img_1617 img_1618 1 2 4