Gimnastički klub Vukovar pobjednik 54. KUP-a Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici

U nedjelju  9.4.  u Požegi je organizirano svečano proglašenje najuspješnijih klubova u 2016. godini.  U prošloj godini je održan 54. KUP Slavonije i Baranje, u sklopu kojeg su se odvijala natjecanja u  muškoj  i ženskoj sportskoj gimnastici u svim programima.

Svi ostvareni rezultati u kalendarskoj godini, kako u ekipnoj, tako i u  pojedinačnoj konkurenciji u svim dobnim kategorijama i svim programima ulaze u zbroj bodova za plasman u KUP-u. Organizator i domaćin je bilo  GD Sokol iz Požege i jako lijepo su sve organizirali. Bila je to prilika za okupljanje predstavnika klubova, gimnastičara i gimnastičarki. GK Vukovar predstavljali su dopredsjednik Đorđe Stojšić, tajnica Bosiljka Stojšić i najstarije članice,  gimnastičarke Tea Stojšić i Ivana Kiralj.

Tomislav Birovljević predsjednik GD Hrvatski sokol iz Valpova već dugi niz godina vodi evidenciju svih natjecanja u KUP-u Slavonije i Baranje, pa je tako pripremio detaljno izvješće za proteklu godinu.  Vidljiv je napredak i masovnost, pogotovo u ženskoj sportskoj gimnastici, a iz toga dolazi zadovoljstvo što gimnastika polako, ali sigurno, u većini gradova,  ima sve veći broj članova i bolje uvjete za rad.

Ukupni pobjednik i pobjednik  muškoj sportskoj gimnastici je GD Sokol iz Požege. Pobjednik 54.KUPa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici, četvrtu godinu za redom je GK Vukovar.   Pehare predstavnicima najuspješnijih klubova  uručio je domaćin,  predsjednik GD Sokol  iz Požege, a u ime GK Vukovar pehar je preuzela tajnica Bosiljka Stojšić

1 2 3  5

4