OBAVIJEST o izboru kandidata po natječaju

URBROJ: 224/21

Vukovar, 28. lipnja 2021. godine

Temeljem članka 10. stavka 1. točke 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, broj 25/13, 85/15), ravnatelj izdaje

OBAVIJEST

o izboru kandidata po natječaju

 Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na Natječaj za prijem zaposlenika na radno mjesto Spasilac, objavljen 21. svibnja 2021. godine na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područne službe Vukovar, te na mrežnim Javne ustanove „Sportski objekti Vukovar“, da je temeljem provedenog natječajnog postupka za prijem u radni odnos izabran kandidat Zoran Priegl, komercijalist s važećim uvjerenjem o osposobljenosti za rad u spasilačkoj postaji.

S izabranim kandidatom će se po izvršnosti Odluke o izboru kandidata sklopiti ugovor o radu na neodređeno puno radno vrijeme.

Kandidati koji su sudjelovali u natječajnom postupku imaju, uz prethodnu najavu, pravo uvida u natječajnu dokumentaciju izabranog kandidata, odnosno u podatke o vrednovanju kandidata na prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti te u podatke kojima se dokazuju traženi uvjeti, poštujući pritom odredbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

Natječajna dokumentacija kandidata koji nisu izabrani vratit će se na njihov zahtjev.

Ravnatelj

Javne ustanove „Sportski objekti Vukovar“

Ivan Szabo, prof.