Vukovarske gimnastičkarke na božićnom međunarodnom turniru

pic_01

pic_01

U Samoboru je 17.12. održan Božićni međunarodni turnir u sklopu proslave dvadeset godina djelovanja gimnastičkog kluba. Bio je to do sad najjači turnir, nastupilo je više od 200 natjecateljica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hecegovine i Makedonije. Vukovarski klub je nastupio sa osamnaest natjecateljica. Prva je nastupila najmlađa Monika Zovko i u vrlo jakoj konkurenciji u B programu u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila odlično 3. Mjesto.

U C programu GK Vukovar je imao predstavnice u tri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.
Mlađe juniorke ekipno 3. mjesto. Pojedinačno 1. Miljana Poznanović, 16. Nikolina velikić, 28. Marina Stevanović, 29.Petra Petričević i 30. Lana Keser
Juniorke ekipno 2. mjesto. Pojedinačno: 7. Kristina Gužvić, 14. Tena Ivanković, 16. Ivana Crnjac, 18. Ema Rendulić, 19. Ema Rendulić i 21. Iva Čikanović
Seniorke ekipno 1, mjesto. Pojedinačno: 1. Tea Stojšić, 3. Vanja Kiralj, 4. Gabrijela Dudić, 7.Andrijana Božić i 8. Dora Čikanović.

Bilo je to posljednje natjecanje u 2016. godini i vukovarske gimnastičarke su ovo natjecanje iskoristile da sezonu završe tako da se popnu na pobjedničko postolje.

vijest preuzeta s: www.vukovar.hr