OBAVIJEST o izboru kandidata po natječaju

RBROJ: 148/21

Vukovar, 3. svibnja 2021. godine

Temeljem članka 10. stavka 1. točke 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, broj 25/13, 85/15), ravnatelj izdaje

OBAVIJEST

o izboru kandidata po natječaju

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na Natječaj za prijem zaposlenika objavljene dana 10. ožujka 2021. godine i 7. travnja 2021. godine na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područne službe Vukovar, te na mrežnim Javne ustanove „Sportski objekti Vukovar“, da su temeljem provedenih natječajnih postupaka za prijem u radni odnos izabrani sljedeći kandidati:

  • Ivona Vrebac, stručna specijalistica javne uprave, za radno mjesto Voditelj projekta
  • Marina Marić, ekonomistica, za radno mjesto Recepcionar
  • Miroslav Berdi, strojarski tehničar, za radno mjesto Pomoćni radnik
  • Savo Blagojević, ekonomist s položenim vozačkim ispitom D kategorije i važećim certifikatom KOD 95, za radno mjesto Vozač.

S izabranim kandidatima će se po izvršnosti Odluka o izboru kandidata sklopiti ugovor o radu sukladno objavljenim natječajima.

Kandidati koji su sudjelovali u natječajnom postupku imaju, uz prethodnu najavu, pravo uvida u natječajnu dokumentaciju izabranog kandidata, odnosno u podatke o vrednovanju kandidata na prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti te u podatke kojima se dokazuju traženi uvjeti, poštujući pritom odredbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

Natječajna dokumentacija kandidata koji nisu izabrani vratit će se na njihov zahtjev.