OBILJEŽAVANJE 26. MEMORIJALA 12 REDARSTVENIKA

Povodom obilježavanja 26. obljetnice stradavanja dvanaestorice redarstvenika koji su mučki ubijeni u Borovu selu, Kuglački klub “Vinkovci” organizirao je kuglački turnir 02.05.2017. godine na kuglani “Vukovar” u Vukovaru. Na kuglačkom turniru nastupili su članovi KK “Vinkovci” Vinkovci, KK “Fortuna” Đakovo, KK “Silos” Đakovo, KK “Kandit” Osijek i KK “Vodovod grada Vukovara” Vukovar.

Kuglački turnir 26. Memorijal 12 redarstvenika ispred PU Vukovarsko – srijemske je otvorio g. Pero Faletar.

Prvo mjesto otvorio je Igor Jukić, KK “Fortuna” Đakovo sa 582 čunja, drugo mjesto osvojio je Željko Biloš, KK “Kandit” Osijek sa 580 srušena čunja i treće mjesto osvojio je Miroslav Lončar, KK “Vinkovci” Vinkovci.

Kuglački turnir se vratio u Vukovarsko – srijemsku županiju u Vukovar nakon 7 godina igranja na kuglani “Fortuna” u Đakovu. Ovom prilikom zahvaljujemo  vlasniku kuglane “Fortuna” u Đakovu g. Ivanu Perkoviću na pomoći prilikom organizacije turnira. Nadamo se da ćemo slijedeći kuglački turnir organizirati na kuglani u Vinkovcima.

Zahvaljujemo kuglačima KK “Vodovod grada Vukovara” na pomoći prilikom održavanja turnira i g. Ivanu Szabo, ravnatelju JU Sportski objekti Vukovar što su nam dali na korištenje kuglanu u Vukovaru. – Izjavio je predsjednik KK “Vinkovci” g. Petar Lukić

slika-7 slika-10