Informacije o objektu

RADNO VRIJEME
8:00 – 22:00 h

ADRESA
Ul. Stanka Vraza 19B, 32000 Vukovar

KONTAKT
E-mail: info@sov.hr
Tel: 032/540-430

ŠRC Lijeva bara

Sportsko rekreacijski centar Lijeva bara smješten je u Vukovaru na adresi Ul. Stanka Vraza 19B.

Sastoji se od vanjskih terena za košarku, nogomet tenis i odbojku, zgrade u kojoj se nalaze uređen prostor za borilačke sportove, društvene prostorije sa sanitarnim čvorom koje koriste udruge i klubovi grada Vukovara. Na samom ulazu nalazi se boćalište i parkirališni prostor. Lijeva bara oduvijek je bila okupljalište vukovarskih sportaša i rekreativaca kako na sportskim druženjima tako i na brojnim natjecanjima.

Šrc Lijeva bara uređena je i obnovljena u mjesecu lipnju ove godine a vijest je objavljena na mrežnim stranicama grada Vukovara:

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i direktor Dogus Grupe te organizator projekta „Stay in the Game“ Burak Baykan otvorili su novo opremljeno košarkaško igralište Lijeva Bara na ŠRC Lijeva Bara financirano sredstvima Dogus grupe i INA-e.

Otvaranju igrališta nazočio je i predsjednik Uprave INE Zoltan Aldott te poznati košarkaši Slaven Rimac i Mate Skelin.

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava rekao je da je ovo prvo igralište koje je otvoreno u organizaciji Dogus grupe u Vukovaru.

„Veseli nas činjenica što ovakvi projekti doprinose upotpunjavanju kvalitetnog slobodnog vremena mladih ljudi. Ono što me posebno raduje je što su ljudi izvan RH prepoznali simboliku i značaj grada Vukovara te upravo vođeni time izabrali Vukovar za ovakav projekt. Ovaj čin je veliko priznanje i budi ponos“, istaknuo je gradonačelnik Penava.

„Nije bila teška odluka investirati u Vukovar, zajedno smo oko toga bili složni. Vukovar je pravo mjesto da pokažemo ovoj mladoj generaciji kako je važno živjeti u miru. Uzimajući u obzir veliki sportski talent i ljubav prema sportu na ovim prostorima, vjerujem da je ovo tek početak našeg košarkaškog putovanja Hrvatskom“ rekao je direktor Dogus Grupe te organizator projekta „Stay in the Game“ Burak Baykan.

Gradonačelnik Penava se zahvalio na donaciji Dogus grupe za realizaciju projekta te dodao da je povezivanje lokalne zajednice u zdravoj aktivnosti i usvajanje zdravih navika nešto što svaki grad treba imati u izobilju.